top of page

Referenties

Günther Palm van P. Palm & Zn in Groessen:

 
“Dankzij Heebing Belastingadviseurs hebben we grip op onze administratie” 
 

“Wij zaten eerst bij een ander administratiekantoor, maar ik had toen het gevoel dat we geen grip op onze administratie hadden. Die grip heeft Heebing Belastingadviseurs ons gegeven. Ze ontzorgen ons volledig op financieel gebied, terwijl het toch onze eigen administratie blijft. Wat ik ook mooi vind: als ik bel met een wat complexere vraag, roepen ze niet meteen iets. Ze zoeken het eerst goed uit en bellen dan dezelfde dag nog terug. Ik heb hierdoor het idee dat mijn vragen altijd serieus worden opgepakt.” 

Johnny Kock van WIHA bv in Dinxperlo:

 
“Ik kan altijd bij ze terecht en krijg snel antwoord” 
 

“Behalve dat Heebing Belastingadviseurs ons ondersteunt bij onze boekhouding, klop ik ook regelmatig bij ze aan voor advies. Bijvoorbeeld wanneer het lastig is om bij de bank financiering te krijgen voor een grote aankoop. Ik vind het dan fijn om even te sparren. Carlo en Anton weten hoe dit voor andere ondernemers is en hoe andere banken zich in dergelijke situaties opstellen. Het is geweldig dat ik altijd bij ze terecht kan. Carlo is mijn vaste adviseur. Maar als hij er eens niet is, is Anton altijd bereid om even iets voor me uit te zoeken. Zo hoef ik nooit lang op antwoord te wachten.”  

Giovanni Ghiani van IJssalon Ghiani in Nijmegen:

 
“Ik weet zeker dat mijn zaken er in goede handen zijn” 
 

“Het is eigenlijk heel simpel: een belastingadvieskantoor moet zijn werk goed doen, je moet zeker weten dat je zaken er in goede handen zijn. Bij Heebing Belastingadviseurs is dat het geval. Ik hoef me over dat aspect van ondernemen geen enkele zorgen te maken en dat is erg fijn. Niet voor niets werk ik al meer dan 25 jaar met dit kantoor. Het is echt een meerwaarde dat ze mijn bedrijf door en door kennen. Bij een groter kantoor heb je om de haverklap een nieuwe contactpersoon aan wie je alles opnieuw moet uitleggen.” 

Susanne Schreurs van De Jager Wonen in Winterswijk:

 
“Bij Heebing Belastingadviseurs denken ze proactief met je mee”
 

“Als klant van Heebing Belastingadviseurs ben je geen nummer. Je kent elkaar persoonlijk. Er wordt meer met je meegedacht dan bij een groot kantoor waar je steeds weer iemand anders aan de lijn krijgt. Dat meedenken gebeurt ook proactief, zo krijg ik regelmatig een mailtje met een tip of de vraag ‘Denk je hieraan?’. Omdat we al jarenlang klant zijn, weten ze wat er speelt in onze branche en binnen ons bedrijf. Een groot voordeel!” 

bottom of page