top of page

Wie zijn wij

Heebing Belastingadviseurs is een echt familiebedrijf. In 1982 richtte Carel Heebing het kantoor op. Inmiddels staan zijn zoons Carlo en Anton aan het roer. 

 

Carlo Heebing

Carlo Heebing (1970) behaalde in 1992 zijn HEAO diploma en werkte daarna vijf jaar voor Deloitte & Touche. Van 1997 tot en met 2000 werkte Carlo bij Accountantskantoor Bruinzeel + Van der Graaf in Den Haag. In 1999 rondde hij de opleiding tot Accountant Administratieconsulent af. 

 

Op 1 november 2000 nam Carlo het administratiekantoor van zijn vader over. In 2007 voltooide hij de opleiding tot Register Belastingadviseur. 

 

Carlo is getrouwd, heeft drie kinderen en is actief in de handbalsport als bestuurder, scheidsrechter en speler. 

 

 

 

Anton Heebing

Anton Heebing (1976) behaalde in 1999 zijn diploma HEAO Accountancy en rondde daarmee de opleiding tot Accountant Administratieconsulent af. Van 1998 tot en met 2004 werkte hij bij BDO Accountants & Adviseurs. 

 

In 2005 stapte hij over naar het kantoor van zijn broer. Sinds 2007 is hij mede-eigenaar. 

 

Anton is getrouwd, heeft twee kinderen en houdt van voetbal en hardlopen

Ons kantoor heeft nog twee andere medewerkers:
- Diana van Stuijvenberg–van den Boom (loonadministraties en financiële administraties)
- Marloes Heebing-Kool (secretariaat)

 

Klein maar compleet

 

Hoewel wij een relatief klein kantoor zijn, hebben we alle kennis in huis om u op uiteenlopende gebieden te adviseren. We zijn lid van het Register Belastingadviseurs, een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging. Adviseurs die lid zijn van het RB houden hun kennis voortdurend op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Fiscount. Hierdoor kunnen wij eenvoudig alle specialistische kennis inroepen die nodig is, bijvoorbeeld op het gebied van btw, arbeidsrecht en pensioenen. 

bottom of page