top of page

Diensten

Administratieve dienstverlening

 

Wij verzorgen uw complete financiële administratie: van de aangifte omzetbelasting tot tussentijdse rapportages met betrekking tot uw balans en winst- en verliesrekening. We geven u duidelijk inzicht in het gerealiseerde resultaat. 

 

 

 

Samenstellen van jaarrekeningen

 

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw organisatie. Het opstellen ervan vraagt de nodige deskundigheid. Ook wanneer u zelf uw financiële administratie bijhoudt, kunnen wij uw jaarrekening voor u opmaken volgens de geldende wettelijke regels. 

 

 

 

Fiscale aangiften en advisering

 

Dankzij continue bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de actuele belastingregels. Wij vertalen deze door naar een op maat gesneden advies. We verzorgen aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, maar adviseren ook over de juiste rechtsvorm. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat u maximaal profiteert van de verschillende fiscale faciliteiten en aftrekposten. 

 

 

 

Salarisadministratie

 

Zowel voor u als voor uw werknemers is het belangrijk dat het salaris juist en tijdig wordt verwerkt. Wij verzorgen onder andere de maandelijkse loonstroken, de aangifte loonheffing, de jaaropgaven en de benodigde opgaven voor pensioenfondsen.

 

 

 

Bedrijfsadvisering

 

Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij diverse organisatorische en financiële vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding op het gebied van investerings- of financieringstrajecten en ondersteuning bij een dreigend faillissement. 

 

 

 

Administratieve diensten voor particulieren

 

Zoekt u als particulier een belastingadvieskantoor dat uw belastingaangifte kan verzorgen? Wilt u weten welke toeslagen precies voor u gelden? Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van die toeslagen? Of heeft u administratieve en fiscale ondersteuning nodig bij een overlijden? Ook dan bent u bij Heebing Belastingadviseurs aan het juiste adres. 

 

bottom of page